Covid-19 Hygiëne protocol

Ik verzoek je vriendelijk onderstaande instructies goed door te nemen zodat je op de hoogte bent van mijn werkwijze.

Voor de behandeling:

 • Voor de afspraak krijg je per email een formulier doorgestuurd met een paar vragen over je gezondheid. Deze wil ik graag voor de afspraak ingevuld teruggestuurd hebben. Bij klachten gaat vanzelfsprekend de afspraak niet door
 • Kom precies op tijd. Dus niet te vroeg maar ook niet te laat
 • Bij binnenkomst bespreek ik de gezondheidsregels inclusief de 1,5 meter afstand
 • Graag geen jas ophangen
 • Er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet (alleen bij hoge uitzondering)
 • De handen bij binnenkomst graag wassen
 • Ik beperk mij tot het geven van de behandeling. De extra service, zoals haren wassen en stylen, kopje koffie en make-up aanbrengen na de behandeling kan helaas nu even niet. (Zodra dit weer kan ga ik dit natuurlijk gewoon weer doen)

Tijdens de behandeling:

 • Ik laat je plaats nemen in de behandelstoel
 • Ik was mijn handen voor en tijdens de behandeling meerdere keren
 • Helaas kunnen we nu niet praten tijdens de behandeling, alleen vooraf aan de behandeling op 1,5 meter afstand. Hier zal ik ook echt even de tijd voor nemen want ik wil natuurlijk wel even weten hoe het met je gaat!
 • Ik gebruik ALTIJD een mondkapje en desgewenst kan ik ook nog een faceshield (gezichtsbescherming) en handsschoenen dragen. Dit doe ik in overleg met jou.

Na de behandeling:

 • Productadvies en een gezellig praatje op 1,5 meter
 • Betalen via zakelijk Tikkie of contactloos met Pin
 • Alle handdoeken worden zoals gewoonlijk verwisseld. De stoel en salon worden gereinigd en ontsmet voor de volgende klant.

Ik ga ervan uit dat ik zo goed kan werken en dat het voor beiden gewoon een relaxte en fijne behandeling wordt ondanks al deze maatregelen.

Ik kijk ontzettend uit naar je komst!