Mijn naam is Odine de Bruine visagist, haarstylist en schoonheidspecialiste. Ik woon in het dorp Olst tussen Deventer en Zwolle.

Als schoonheidsspecialiste leer je niet de skills van een echte visagiste. Daarom heb ik een opleiding voor make-up artist gevolgd bij FaceFacts Academy. Ik heb er bewust voor gekozen om een opleiding te volgen waar je een erkend diploma kan halen. Daarnaast heb ik de kappersopleiding afgerond en diverse haarstylingstrainingen gevolgd om een compleet plaatje te kunnen maken.
Ik heb mij door de jaren heen vooral gespecialiseerd in bruidsstyling omdat ik dit ontzettend leuk vind. Het contact wat je vooraf hebt met de bruid en de styling op de dag zelf is elke keer weer heel bijzonder om mee te mogen maken. Echt een feestje!

Ik verzorg ook visagie en haarstyling voor commerciële opdrachtgevers zoals fotografen, reclamebureau’s en modeshows. Daarnaast geef ik met enige regelmaat workshops visagie, o.a. voor de stichting Look Good Feel Better.

Naast deze werkzaamheden werk ik als eigen ondernemer in een schoonheidssalon in Apeldoorn. Mocht je voor je grote dag nog heerlijk willen ontspannen dan kan je altijd een behandeling bij mij boeken.
http://www.mooiondereenkap.nl

Om een indruk te krijgen verwijs ik je naar een gedeelte van mijn werk. Voor meer informatie, boekingen en/of vragen kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.